Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0

Поглинач вологи і запаху Xiaomi Viomi Herbal Deodorant VF1-CB

Артикул 96398
В наявності
333.00 грн
390.00 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Замовити швидко
Опис

Поглинач запаху для холодильника Viomi Air Filter VF-1CB

 

Він же - Поглинач запаху для холодильника Xiaomi MiJia Refrigerator Natural Deodorant

 

Іноді навіть сама старанний господиня стикається з такою проблемою, як неприємний запах в холодильнику. Він може виникнути через змішання ароматів різних продуктів або з інших причин. Поглинач запаху Xiaomi Viomi Mi Deodorant створений спеціально для холодильників: він містить у собі ефірні олії, які знищують викликають запах бактерії і допомагають продуктів довго залишатися свіжими. Просто покладіть аксесуар на будь-яку полицю холодильника і забудьте про проблему неприємного запаху на цілий рік - рівно на стільки розраховано фільтр поглинача.

 

Дизайн

Xiaomi Viomi Mi Deodorant виконаний у формі круглого диска сірого та білого кольорів діаметром 11 см і товщиною всього 1,7 див. Матеріал самого гаджета ABS-пластик, всередині знаходиться фільтр, який містить натуральні масла, що знищують бактерії. У середній частині є стилізоване зображення літери V, по колу йдуть відчини, крізь які проходитимуть повітря і випаровуються дезодоруючі повітря речовини. Гаджет має два положення: включено і вимкнене.

 

Як це працює?

Поглинач простий у використанні: просто покладіть його на полицю або закріпіть на дверцятах холодильника і переведіть його в режим OPEN. Фільтр всередині Xiaomi Viomi Mi Deodorant містить в собі натуральні ефірні олії м'яка яті і різних цитрусових. Ці масла мають бактерицидні властивості. Випаровуючись, вони не просто маскують, альо знищують неприємний запах в холодильнику. Фільтр розрахований на 1 рік використання. Xiaomi Viomi Mi Deodorant максимально ефективний при використанні в холодильниках об'єднання об'ємом від 80 до 100 літрів. Якщо обсяг холодильника більше, рекомендується встановити в нього два поглинача на різних полицях.

 

Компактный поглотитель запаха для холодильника Viomi обеспечивает борьбу с бактериями, которые несмотря на холод развиваются в холодильнике, а также поглощает неприятные запахи из вашего холодильника.

При открытии холодильника Вас встретит легкий аромат мяты, а чистые и свежие продукты позволят в полной мере насладиться готовкой и еще более вкусной едой.

Фільтр рекомендується розміщувати в кутку холодильника, таким чином він не буде впливати на харчову простір холодильника. Він не повинен стикатися з продуктами, а його задня стінка повинна зберігати воздухопропускную здатність (отвори на задній стінці не повинні забиватися).

Один фільтр рекомендується використовувати на 80-100 л об'єму холодильника. Рекомендується проводити заміну фільтрів раз в рік.


 

 

 

 

id she00000003769 rf032 koami228

Характеристики
Назва Поглинач вологи і запаху Xiaomi Viomi Herbal Deodorant VF1-CB
Поширити у соцмережах
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Джастін

Нова пошта — від 46 грн (36 грн по Києву).

Адресна доставка до дверей кур'єрами Нової пошти 60-75 грн.

1 На карту Приват 5168-7427-0989-1729

 

2 На карту Монобанк (поповнення карти через термінали або касу).

 

3 Передплата часткова (задаток за доставку - 10%, але не менше 100 грн)

Залишок - післяплатою через Новую Пошту

УВАГА, післяплата можлива лише після внесення попередньої оплати в розмірі 10% (але не менше 100грн)

 

4 Онлайн оплата картами Visa, Mastercard (WayForPay).

 

5 Безготівкова оплата по рахунку-фактурі на Р/Р (єдиний податок, 3 група)

Гарантія від виробника від 1 до 3 років.

Вгору